برگزاری نخستین آزمون وزارتی سنجش استاندارد مهارت فارسی آموزی ( سامفا ) در دانشگاه بوعلی سینا

کد خبر: 16479    1397/08/06

برگزاری نخستین آزمون سنجش مهارتهاي فارسي آموزی (سامفا) به همت وزارت علوم توسط سازمان سنجش آموزش كشور در  دانشگاه هاي بوعلی سینا، تهران، بين المللي امام خميني، فردوسی مشهد و اصفهان  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه بوعلی سینا اين آزمون با حضور  47 زبان آموز خارجي از 14 كشور در دو بخش عمومي و دانشگاهي برگزار شد كه بخش عمومي آن در پنج شنبه ٥ بهمن  و بخش دانشگاهي آن در روز جمعه ٦ بهمن برگزار گردید .

در اين آزمون، ميزان تسلط زبان آموزان غير ايراني در چهار مهارت گفتاري، نوشتاري، شنيداري و خوانداري مورد سنجش قرار مي گيرد. از سال آینده ، آزمون سامفا طبق جدول زمان بندی حداقل ٢بار در سال توسط سازمان سنجش برگزار مي شود و از سال تحصيلي دانشگاهي آينده قبولي در آزمون سامفا ملاك پذيرش دانشجويان غير ايراني براي تحصيل در دانشگاه هاي كشور خواهد بود. بخش دانشگاهي آزمون سامفا براي چهار گروه علوم پايه، فني مهندسي، علوم پزشكي، علوم انساني و علوم اجتماعي طراحي شده كه دانشجويان غير ايراني با توجه به رشته تحصيلي مورد علاقه خود براي ادامه تحصيل در دانشگاه هاي ايران در آزمون دانشگاهي شركت مي كنند. شايان ذكر است آزمون سامفا مشابه آزمون IELTS و TOEFL در زبان انگليسي است. تاكنون چنين آزمون متمركز و استانداردي براي زبان فارسي در كشور وجود نداشته است. و این کار به همت مركز همكاري هاي علمي بين المللي و باهمكاري سازمان امور دانشجويان و سازمان سنجش آموزش كشور و با تلاش استادان متخصص اين حوزه طراحي شده و به اجرا در آمده است. (12و13 دی 96)

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10